Νταμπίζας: Ο,τι σας λέω θα τηρείται

Νταμπίζας: Ο,τι σας λέω θα τηρείται

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με θετικό τρόπο υποδέχθηκαν τον Νίκο Νταμπίζα οι παίκτες του Παναθηναϊκού κι ας μην άκουσαν από τα χείλη του τις υποσχέσεις που συνηθίζονται κάθε φορά που παρουσιάζεται όποιος αναλαμβάνει θέση ισχύος. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας είδε να εμφανίζονται στο Κορωπί (παρότι αδειούχοι) όλοι οι παίκτες εκτός των Λουτσιάνο, Ινσούα και Κουλιμπαλί που βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό, μαζί με πολλά άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η μόνη δέσμευση του Νταμπίζα προς όλους ήταν ότι τα λίγα που θα ακούν απ’ αυτόν θα τηρούνται, ενώ προειδοποίησε άπαντες ότι εάν δεν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το μπάτζετ θα είναι ακόμα πιο χαμηλό και όσοι μείνουν, πρέπει να το θέλουν πραγματικά.

«Δεν θέλω να μοιράζω υποσχέσεις. Δεν θα ακούσετε από εμένα τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που μπορώ να κάνω. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε και το έκανα ποτέ μου. Ξέρω καλά ότι δεν τηρήθηκαν πολλά από αυτά που σας είπαν στη διάρκεια της χρονιάς. Από σήμερα, αυτό αλλάζει. Γνωρίζω το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης που σας δόθηκε. Πιστεύω ότι θα τηρηθεί», είπε ο Νταμπίζας και πρόσθεσε πως «αξίζουν συγχαρητήρια και σε εσάς και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε. Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια σε μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά. Λείπει ακόμα ένας σημαντικός κρίκος, ο προπονητής, αλλά νομίζω ότι σύντομα θα ξέρουμε ποιος θα έλθει κοντά μας. Βαδίζουμε προς την επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά όσα λέμε, θα γίνονται. Η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης. Γίνονται διαπραγματεύσεις και επειδή δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν, θα σας μιλήσω με τα τωρινά δεδομένα. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να το θέλουν πολύ. Εάν αλλάξουν τα δεδομένα, θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Απ’ την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να υπάρχει αξιοπιστία. Καλές διακοπές, προσέξτε τα προγράμματά σας και σας περιμένω αρχές Ιουλίου για την προετοιμασία».

• Συζήτηση με τον Μολίνς είχε ο Νταμπίζας για την πιθανότητα παραμονής του.

• Στις αρχές της εβδομάδας, πιθανώς τη Δευτέρα, αναμένεται να γίνει η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αντικείμενο συζήτησης το Athens Alive.

• Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή