ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: «Αν είναι το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι «αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας». Ο κ. Λεβέντης ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έχει ενημέρωση πως «τελικά θα υπερψηφίσει και η ΝΔ» και αναρωτήθηκε: «Ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;».

Σε ερώτηση «πώς προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Εγώ μίλησα τέσσερις-πέντε φορές με τον Αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Στους Αμερικανούς κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμαστε κόμμα πατριωτικό», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6»

Τέλος, μιλώντας για τα εξοπλιστικά τόνισε: «Εγώ ζήτησα στις προμήθειες πάνω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα»

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ