ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (φωτογραφίες)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στο παλιό λιμάνι των Χανίων βρέθηκε χθες το βράδυ ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη ενόψει του ετήσιου μνημοσύνου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η οικογένεια παράθεσε δείπνο στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκαν από χθες στα Χανιά για το σημερινό ετήσιο μνημόσυνο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ. 

Παρόντες ήταν εκτός του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας καθώς και των παιδιών τους, και μέλη της υπόλοιπης οικογένειας με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ισίδωρο Κούβελο και την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη να καταφθάνουν από νωρίς, και να υποδέχονται τους προσκεκλημένους. Μεταξύ των καλεσμένων, το παρόν έδωσαν οι Νίκος Δένδιας, Μανώλης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιάσονας Φωτήλας με την γυναίκα του, ενώ δεν έλειψαν και οι τοπικοί φίλοι και παλιά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Σήμερα όλη η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και πολλοί βουλευτές και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για το ετήσιο μνημόσυνο.

Δείτε τις φωτογραφίες όπως αναρτήθηκαν στον τοπικό ιστότοπο zapranews.gr.

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ