Καλοκαιρινό μενού

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο μενού του Galaxy Bar & Restaurant, που υπογράφουν ο Executive Chef του Hilton Κώστας Αθανασίου και ο Chef του Galaxy Παναγιώτης Αναστασίου, τα ελληνικά προϊόντα συνδυάζονται με προχωρημένες τεχνικές, αναδεικνύοντας με φίνο τρόπο παραδοσιακές συνταγές.

Δοκιμάστε την τάρτα με μακρυλίσιο τυρί Σαμοθράκης και λιαστή ντομάτα, αλλά και τα μπουκατίνι με θαλασσινά, ούζο, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και μάραθο.

Για κρατήσεις στο τηλ. 210-7281402.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή