ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καλοκαιρινό μενού

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στο νέο μενού του Galaxy Bar & Restaurant, που υπογράφουν ο Executive Chef του Hilton Κώστας Αθανασίου και ο Chef του Galaxy Παναγιώτης Αναστασίου, τα ελληνικά προϊόντα συνδυάζονται με προχωρημένες τεχνικές, αναδεικνύοντας με φίνο τρόπο παραδοσιακές συνταγές.

Δοκιμάστε την τάρτα με μακρυλίσιο τυρί Σαμοθράκης και λιαστή ντομάτα, αλλά και τα μπουκατίνι με θαλασσινά, ούζο, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και μάραθο.
Για κρατήσεις στο τηλ. 210-7281402.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ