Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Από τι κρέμεται  κανείς; Κυρίως από τον χρόνο. Για την Κλοέ Μολιά, η αιώρηση είναι ένας τρόπος να ζει κανείς έντονα στο εδώ και τώρα, ένας τρόπος να παράγουμε νόημα και πυκνότητα. Με ελεύθερη είσοδο, στη πλατεία Συντάγματος στις 6.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

• Η Idra Kayne  επιστρέφει! Η αληθινή soul funk ντίβα έρχεται και πάλι για να μας παρουσιάσει παρέα με την μπάντα της τη «μαύρη» μουσική όπως ακούγεται σήμερα. Στις 9.30 μ.μ. Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι.

• Με δύο συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου, σήμερα και αύριο, ξεκινάει φέτος το φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων» των Δήμων Βύρωνα Δάφνης-Υμηττού. Μαζί του πολλοί προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, φίλοι τού συνθέτη. Στις 9 μ.μ.

• Το νεοελληνικό θέατρο στα καλύτερά του με δύο μονολόγους που δημιουργούν μια παράσταση:

«Ο ουρανός και… Το παντελόνι του» των Ιακ. Καμπανέλλη και Λούλας Αναγνωστάκη με τους Νένα Μεντή και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο.

• Η νεότερη γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής δείχνει το εκρηκτικό της ταλέντο στο 5ο Πανόραμα New Generation στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Από σήμερα ώς τις 9/6. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 107.

• Πρεμιέρα για «Το κοράκι» του Βασίλη Αναστασίου στο θέατρο «Μπέλλος». Πρόκειται για μια ανατρεπτική κομεντί για τον Θεό, τη ζωή, τον θάνατο, που προσφέρει άφθονο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία είναι του ίδιου του συγγραφέα. Στις 9.30 μ.μ. Κέκροπος 1, Πλάκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή