ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η Κλοέ Μολιά θα αιωρηθεί απόψε στην πλατεία Συντάγματος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

• Από τι κρέμεται  κανείς; Κυρίως από τον χρόνο. Για την Κλοέ Μολιά, η αιώρηση είναι ένας τρόπος να ζει κανείς έντονα στο εδώ και τώρα, ένας τρόπος να παράγουμε νόημα και πυκνότητα. Με ελεύθερη είσοδο, στη πλατεία Συντάγματος στις 6.30 μ.μ. - 8.30 μ.μ.

• Η Idra Kayne  επιστρέφει! Η αληθινή soul funk ντίβα έρχεται και πάλι για να μας παρουσιάσει παρέα με την μπάντα της τη «μαύρη» μουσική όπως ακούγεται σήμερα. Στις 9.30 μ.μ. Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι.

• Με δύο συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου, σήμερα και αύριο, ξεκινάει φέτος το φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων» των Δήμων Βύρωνα Δάφνης-Υμηττού. Μαζί του πολλοί προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, φίλοι τού συνθέτη. Στις 9 μ.μ.

• Το νεοελληνικό θέατρο στα καλύτερά του με δύο μονολόγους που δημιουργούν μια παράσταση:
«Ο ουρανός και... Το παντελόνι του» των Ιακ. Καμπανέλλη και Λούλας Αναγνωστάκη με τους Νένα Μεντή και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο.

• Η νεότερη γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής δείχνει το εκρηκτικό της ταλέντο στο 5ο Πανόραμα New Generation στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Από σήμερα ώς τις 9/6. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 107.

• Πρεμιέρα για «Το κοράκι» του Βασίλη Αναστασίου στο θέατρο «Μπέλλος». Πρόκειται για μια ανατρεπτική κομεντί για τον Θεό, τη ζωή, τον θάνατο, που προσφέρει άφθονο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία είναι του ίδιου του συγγραφέα. Στις 9.30 μ.μ. Κέκροπος 1, Πλάκα.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ