Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ζακλίν Μπουβιέ Κένεντι, συναντιέται με ορισμένα μέλη του χορού της τραγωδίας του Σοφοκλή, «Ηλέκτρα», κατά τη διάρκεια της ενδυματολογικής πρόβας της παράστασης, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το 1961. (AP Photo/J.J. Levy)


Κατά τη διάρκεια της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας τους, τα «Σκαθάρια» συναντούν τις κινηματογραφικές σταρ της Ταϋλάνδης, Μπουσάρα Ναρουμίτ και Ουντσούλι Αναντακούλ, ενώ παρευρίσκονται στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Χονγκ Κονγκ», στο Χονγκ Κονγκ, το 1964. Αριστερά διακρίνεται ο Λονδρέζος Τζίμι Νίκολ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρίνγκο Σταρ για τις πρώτες οκτώ συναυλίες της περιοδείας, καθώς ο τελευταίος αναγκάστηκε να νοσηλευθεί για λίγες μέρες στο νοσοκομείο University College Hospital του Λονδίνου λόγω επεισοδίου αμυγδαλίτιδας. (AP Photo)


Ο τυφώνας Άλμα πλησιάζει απειλητικά τη Φλόριντα, με τους ισχυρούς ανέμους του να δίνουν μία γεύση για το τι θα επακολουθήσει στην πολιτεία, λυγίζοντας τους φοίνικες κατά μήκος της Λεωφόρου Ρούζβελτ, στο Κι Ουέστ, το 1966. (AP Photo/Toby Massey)


Μία τιμητική φρουρά στέκεται προσοχή πάνω από το φέρετρο του δολοφονηθέντος γερουσιαστή της Νέας Υόρκης και υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Ρόμπερτ Κένεντι, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, στη Νέα Υόρκη, το 1968. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ