ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ- Ουν την επόμενη Τρίτη στη Σιγκαπούρη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τη διεθνή κοινότητα, ενώ τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης θα καλύψουν την ιστορική στιγμή κατά την οποία ο Τραμπ θα σφίξει το χέρι του Κιμ, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις διμερείς σχέσεις, αλλά και στην Κορεατική Χερσόνησο.

Πριν από τη συνάντηση κορυφής των δύο ηγετών την Τρίτη 12 Ιουνίου, οι κάτοικοι και οι τουρίστες που βρίσκονται στη Σιγκαπούρη κατάφεραν σήμερα να πάρουν μία... πρόγευση της ιστορικής συνάντησης.

Σε αυτό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, συνέβαλαν οι δύο σωσίες των διεθνών ηγετών, του Howard, ο οποίος παριστάνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν και του Dennis, ο οποίος έχει και αυτός μεγάλη ομοιότητα με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Οι δύο σωσίες έκαναν βόλτες στους δρόμους της Σιγκαπούρης, όπου φωτογραφήθηκαν με τους τουρίστες, πόζαραν με αστείες γκριμάτσες και έκαναν όλα αυτά που δεν θα επιτρεπόταν να κάνουν σε κοινή θέα οι δύο… πραγματικοί ηγέτες, όπως το να χορεύουν μαζί.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ