MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη

MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2017 ο δαιμόνιος Maximilian Büsser και οι φίλοι του –εξού και το όνομα MB&F (Maximilian Büsser & Friends) είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με ένα εξωπραγματικό ρολόι που θύμιζε εξωγήινο ον ή πλάσμα του βυθού. Το HM7 Aquapod, που σας το είχαμε παρουσιάσει λεπτομερώς εδώ, είχε κυκλοφορήσει σε δύο συλλεκτικές εκδόσεις: 66 κομμάτια από ροζ χρυσό 18Κ και 33 κομμάτια από τιτάνιο με μπλε στεφάνη. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, από την πρώτη έκδοση έχουν ήδη παραδοθεί 45 ρολόγια και τα υπόλοιπα είναι υπό κατασκευή, ενώ τα μπλε μοντέλα από τιτάνιο ξεπούλησαν αμέσως. Τώρα, το Horological Machine No. 7 Aquapod, επιστρέφει δριμύτερο, με πράσινη αμφίεση.

MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη-1

Με εντυπωσιακή διάμετρο 53,8 χιλιοστών, το νέο Aquapod είναι και πάλι φτιαγμένο από τιτάνιο βαθμού σκληρότητας 5 και κυκλοφορεί σε 50 συλλεκτικά αντίτυπα που επίσης αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Η πολύ ξεχωριστή πράσινη στεφάνη του διαθέτει ειδική ένθεση από κρύσταλλο ζαφειριού και ταιριάζει χρωματικά με τις πράσινες φωσφορίζουσες λεπτομέρειες στο καντράν.

MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη-2

Στο εσωτερικό του κελύφους από τιτάνιο και κρύσταλλο λειτουργεί ο εντελώς αντισυμβατικός αυτόματος Caliber HM7, ο οποίος έχει την ίδια ομόκεντρη και κάθετη δομή όπως μία μέδουσα. Ο ρότοράς του σε σχήμα πλοκαμιών ρυθμίζεται από ένα ιπτάμενο tourbillon 60 δευτερολέπτων.

MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη-3
MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη-4

Το μοναδικό μειονέκτημα αυτού του μικρού μηχανικού αριστουργήματος; Ότι θα πρέπει να έχετε στην άκρη τουλάχιστον 100 χιλιάδες ευρώ για να το αποκτήσετε.

MB&F HM7 Aquapod – H μέδουσα έγινε πράσινη-5

Περισσότερες πληροφορίες για την MB&F εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή