Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στην έκθεση «Αρχαίον-Νέον», η Ζέττα Αντσακλή φωτογραφίζει σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας στο λιγοστό φως της νύχτας, δημιουργώντας δίπολα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, το φως και το σκοτάδι. Στο Ζάππειο Μέγαρο έως τις 16/6.

• Η αστείρευτη ενέργεια των εφήβων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Στροφή» πλημμυρίζει μουσικά τη σκηνή με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Μαζί τους, οι Γιώτα Νέγκα και Στάθης Δρογώσης. Στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στις 8.30 μ.μ. Φρυνίχου 14, Πλάκα.

• Το Φεστιβάλ Δράμας με τις μικρού μήκους ταινίες του τις προσεχείς τρεις Τρίτες σταθμεύει στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Εναρξη προβολών στις 9.30 μ.μ. Σταθμός Ρουφ. Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως.

• Αριες και ντουέτα από τις μυθολογικές όπερες του Χέντελ παρουσιάζει η ορχήστρα Il Pomo d’ Oro με σημαντικούς μονωδούς και σολίστες, στο Ηρώδειο στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

• Στο πλαίσιο του ΛΕΑ (ιβηροαμερικανικό φεστιβάλ λογοτεχνίας) παρουσιάζεται το βιβλίο «Χαμένος παράδεισος» (εκδ. Πατάκη) του Κολομβιανού συγγραφέα Εκτορ Αμπάντ Φασιολίνσε για μια οικογενειακή ιστορία που τέμνει την καταπιεστική, αναχρονιστική κοινωνία της Κολομβίας. Στις 7 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου.

• Τελευταία ημέρα για τη μουσική παράσταση «Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη», με τους Γιάννη και Ηρώ Μπέζου. Στις 10 μ.μ. στον Κήπο της Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή