Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πενήντα ένα χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Τζον Κολτρέιν (φωτ.) εξακολουθεί να μας εκπλήσσει. Ολα τα άλμπουμ του μεγάλου σαξοφωνίστα και συνθέτη, που πέθανε στα 40 του χρόνια, αποτελούν ένα γεγονός για τους λάτρεις της τζαζ. Πόσο μάλλον που η εταιρεία «Impulse!» ανήγγειλε πριν από λίγες ημέρες την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργου άλμπουμ του σπουδαίου μουσικού, το οποίο ηχογραφήθηκε το 1963 με το μυθικό Classic Quartet, και υπήρξε από χρόνια χαμένο. Ο τίτλος του: Both Directions at Once: The Lost Album.

(…) Στην απονομή των φετινών Βραβείων Tony το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ ήταν, λένε οι ανταποκρίσεις, εξίσου καταραμένο με αυτό του Βόλντεμορ στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Ολοι οι παρουσιαστές έκαναν τα πάντα για να μην το αναφέρουν. Και το πέτυχαν μέχρι να ανεβεί στη σκηνή ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, είκοσι λεπτά πριν από τη λήξη της διοργάνωσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός κάνοντας την εισαγωγή στην εμφάνιση του Μπρους Σπρίγκστιν υπήρξε τόσο απαξιωτικός και προσβλητικός αναφέροντας τρεις φορές το όνομα του νυν Αμερικανού προέδρου, ώστε ξεσήκωσε ολόκληρο το ακροατήριο του Radio City Music Hall, που σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

(…) Μόλις 4 ημέρες πριν από την έναρξή του, πολλοί αμφισβητούν τον ασφαλή χαρακτήρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Ρωσίας. Βέβαιο πάντως είναι πως οι διοργανωτές δεν φείδονται χρημάτων, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη συμμετοχή του Ρόμπι Γουίλιαμς, γνωστού ποδοσφαιρόφιλου, στην τελετή έναρξης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή