Στο χείλος του γκρεμού η Αργεντινή

Στο χείλος του γκρεμού η Αργεντινή

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα πριν την πρόωρη επιστροφή στα πάτρια εδάφη βρίσκεται η Αργεντινή, μετά την ήττα με 3-0 από την Κροατία, στο πλαίσιο του τέταρτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρουσιάζοντας απογοητευτική εικόνα και με τον Λιονέλ Μέσι για δεύτερο παιχνίδι εκτός κλίματος, η «αλμπισελέστε» δεν έπεισε σε κανένα σημείο του ματς ότι μπορεί να απειλήσει τους πολύ ανώτερους και άψογους τακτικά Κροάτες.

Το σκορ άνοιξε ο Ρέμπιτς στο 53’, έπειτα από απίστευτη γκάφα του γκολκίπερ Καμπαγέρο, στο 82ο λεπτό ο Μόντριτς έκανε το 2-0, ενώ το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις ο Ράκιτιτς. 

Η Κροατία εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ η Αργεντινή θα περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού (18:00) παιχνιδιού μεταξύ Νιγηρίας και Ισλανδίας, ώστε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στους Αφρικανούς.

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56’ Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68’ Ντιμπάλα), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54’ Ιγκουαϊν)

Κροατία: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57΄Κράμαριτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς 

Η βαθμολογία (σε παρένθεση οι αγώνες των ομάδων):

Κροατία  6 (2)

Ισλανδία  1 (1)

Αργεντινή  1 (2)

Νιγηρία  0 (1)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή