10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό

10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ζεύγος των πρωταθλητών του τένις Stefanie Graf-Andre Agassi γιορτάζει 10 χρόνια συνεργασίας με την ωρολογοποιία Longines. Με αυτή την αφορμή, η ελβετική εταιρεία βγάζει σε δημοπρασία μία σειρά σπάνιων ρολογιών και τα έσοδα θα δοθούν στα ιδρύματα που έχουν συστήσει οι δύο θρύλοι του τένις.

10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό-1

Πρόκειται για δέκα σετ, με δύο ρολόγια στο καθένα, ένα ανδρικό και ένα γυναικείο, συλλεκτικά και αριθμημένα. Tο ανδρικό μοντέλο έχει ατσάλινη κάσα σε διάμετρο 43 mm, quartz μηχανισμό V.H.P. (Very High Precision) με ημερομηνία που ρυθμίζεται αυτόματα εις το διηνεκές (perpetual calendar), μαύρο καντράν με πορτοκαλί επίστρωση Super-Luminova στις ενδείξεις των ωρών και στους δείκτες και λουράκι από μαύρο ανάγλυφο καουτσούκ με πορτοκαλί τελείωμα.

10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό-2

Το γυναικείο μοντέλο έχει ατσάλινη κάσα 41 mm, στολισμένη με 70 διαμάντια Top-Wesselton VVS, βάρους 0,840 καρατίων, καντράν από λευκό φίλντισι με με πορτοκαλί επίστρωση Super-Luminova στις ενδείξεις των ωρών και στους δείκτες και λουράκι από μαύρο ανάγλυφο καουτσούκ με πορτοκαλί τελείωμα. Στο εσωτερικό του κρύβει τον ίδιο μηχανισμό που έχει και το ανδρικό μοντέλο, τον L288.2 V.H.P.

10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό-3

Τα ρολόγια είναι διαθέσιμα σε δημοπρασία στο www.longines.com/auction από τις 2 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018 με ώρα λήξης στις 6 το απόγευμα (UTC+2). Τα έσοδα θα δοθούν προς όφελος των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Children for Tomorrow και Andre Agassi Foundation for Education που έχουν συστήσει οι δύο πρεσβευτές κομψότητας της Longines.

10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό-4

Τα δέκα σετ «Conquest V.H.P. Stefanie Graf & Andre Agassi Foundations» διατίθενται σε πολυτελείς κασετίνες στα χρώματα του τουρνουά του Ρολάν Γκαρός, στο οποίο η Longines είναι επίσημος χρονομέτρης. Οι γενναιόδωροι αγοραστές τους θα παραλάβουν τα ρολόγια από την ίδια την Stefanie Graf ή τον Andre Agassi, επισκεπτόμενοι τα ιδρύματά τους στο Αμβούργο ή στο Λας Βέγκας.

10 σετ ρολογιών LONGINES σε δημοπρασία για καλό σκοπό-5

 

Δείτε και το σχετικό video…

 

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή