Αιχμηρή ανάρτηση Κωσταράκου για ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ

Αιχμηρή ανάρτηση Κωσταράκου για ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, o Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, ασκεί κριτική στο ΓΕΕΘΑ με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, πριν έπο μερικές μέρες, για την επιβεβαίωση της νομιμοφροσύνης των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε απάντηση των λεγόμενων κάποιου βουλευτή που ήδη διαγράφηκε από το κόμμα του και διώκεται από τη δικαιοσύνη. Ένα δυνατό χαστούκι από το ΓΕΕΘΑ στο πρόσωπο των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν τα τελευταία 44 χρονιά, από το 1974» επισημαίνει ο Μιχάλης Κωσταράκος και προθέτει μεταξύ άλλων:

«Ολα αυτά τα χρόνια οι ηγεσίες των ΕΔ αλλά και ο κάθε στρατιωτικός χωριστά προσπαθήσαμε και πετύχαμε, να κρατήσουμε τις ΕΔ έξω από το κάδρο της εσωτερικής πολιτικής δραστηριότητος. Τεράστιο έργο, απόδειξη της σοβαρότητας, της σεμνότητας , του επαγγελματισμού μας και της άδολης αγάπης μας για την πατρίδα. Τεράστια η προσπάθεια, τεράστια και η επιτυχία. Και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά με την αγάπη, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάνω από όλους τους θεσμούς στη χώρα».

Ο  Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισημαίνει ότι «ξαφνικά η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ παίρνει θεση σε ενα θέμα εσωτερικής πολιτικής».

«Κατα την άποψη μου πρόκειται για μέγα ολίσθημα εκ μέρους της, που θέλω να πιστεύω οτι οφείλεται σε αβλεψία και επιπολαιότητα» τονίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή