«Αντίο» όπως του αξίζει

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το «αντίο» στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και το προσωπικό «ευχαριστώ» των αδελφών Αγγελόπουλων μέχρι το «καλώς ήρθες» Ντέιβιντ Μπλατ, υπάρχει απόσταση μιας… ανακοίνωσης. Ο Σφαιρόπουλος συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μία εβδομάδα μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των οργανωμένων φιλάθλων προς τον Ελληνα τεχνικό, επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση και δηλώσεις των δυο πλευρών η λήξη της συνεργασίας τους, μαζί με την ολοκλήρωση του συμβολαίου. Πριν από τη συνάντηση των Αγγελόπουλων με τον Σφαιρόπουλο, το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ντέιβιντ Μπλατ βρισκόταν στη διάθεση των «ερυθρολεύκων» και πλέον είναι θέμα επιλογής χρονικής στιγμής να ανακοινωθεί η έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό, που θα έχει βαρύνουσα σημασία για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μπάσκετ.

«Τέσσερα χρόνια συνεργασίας με έναν ακέραιο άνθρωπο και σπουδαίο επαγγελματία ο οποίος καθημερινά έδινε τον καλύτερό του εαυτό για τον Ολυμπιακό», ανέφεραν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που ανταπάντησε στη δήλωσή του: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη».

To θέμα παραμονής ή όχι του Νικ Καλάθη είναι ανοιχτό στον Παναθηναϊκό Superfoods, που αναμένει την απάντησή του στη δεύτερη πρόταση που του έγινε και μπορεί η αναμονή να είναι σημαντικό στοιχείο των διαπραγματεύσεων, αλλά οι «πράσινοι» προετοιμάζονται και για την αρνητική κατάληξή τους. Παράλληλα, ο Μάικ Τζέιμς κάνει συλλογή προτάσεων πριν αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είτε στον Παναθηναϊκό που ακόμη δεν του έχει κάνει νέα προσφορά είτε στη Μακάμπι ή στην Αρμάνι, που έχουν προχωρήσει σε επίσημη κρούση. Σύμφωνα με δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας, η Μακάμπι προσφέρει στον Τζέιμς μονοετές συμβόλαιο έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων και η Αρμάνι τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 6,2 εκατ. δολαρίων. Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» Κένι Γκέμπριελ συμφώνησε άμεσα με την Τουρκ Τέλεκομ για την επόμενη περίοδο.

• Στροφή σε ξένο προπονητή, καθώς ο Ηλίας Ζούρος δεν συγκεντρώνει την πλειοψηφία θετικών απόψεων, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από την προφορική πρόταση που του έγινε, κάνει η ΑΕΚ. Ο Ιταλός Λούκα Μπάνκι βρίσκεται στο προσκήνιο των επαφών που κάνει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αν και επιζητεί προπονητή ευρωπαϊκού βεληνεκούς που θα προκαλέσει και ενθουσιασμό στους φιλάθλους της «Ενωσης».

• Το Λαύριο απέκτησε τον 23χρονο Αμερικανό Τάι Οντιάσε (2,06) για τη θέση του σέντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή