ΕΛΛΑΔΑ

Σώρρας: Με καταδίωκαν και ξένες υπηρεσίες - Το θέμα μου είναι παγκόσμιο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Mε τους γνωστούς  συνωμοσιολογικούς ισχυρισμούς περιέγραψε σε συνέντευξή του ο Αρτέμης Σώρρας  την καταδίωξή του από τις αρχές.

«Δεν έφυγα ποτέ από την Αθήνα. {…} Όλοι θέλουν να με διώξουν από την Ελλάδα. Γιατί εγώ ήρθα στην Ελλάδα από την Αμερική το 2012. Είναι ένα παγκόσμιο καθεστώς και αυτό που κάνω έχει παγκόσμια απήχηση» λέει και προσθέτει ότι δεν κυκλοφορούσε έξω «κανονικά». «Όχι, δεν θα το πείτε κανονικά. Σαφώς και έβγαινα έξω. Και όχι μόνο στον Άλιμο. {…} Πρέπει να ξέρετε ότι δεν με εδίωκε μόνο η Ασφάλεια των Αθηνών, ή οι 50 υπηρεσίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Με εδίωκαν και ξένες υπηρεσίες, γιατί το θέμα το δικό μου είναι παγκόσμιο».

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» περιγράφει και τη στιγμή της σύλληψής του,  υποστηρίζοντας ότι τον σημάδευαν οκτώ αστυνομικοί: «Μου έσπασαν τις πόρτες και με σημάδευαν με τα όπλα. Τους λέω ‘παιδιά, τι θέλετε εδώ;’. Μου λένε ‘έχουμε ένταλμα’».

Ερωτηθείς αν κάλεσε τους οπαδούς του να πληρώσουν τις οφειλές του απαντά: «Δεν έχω οπαδούς, έχω αδερφούς. Και αδερφοί μου είναι όλοι οι άνθρωποι. Πείτε μου τι κάλεσα. Όλο τον κόσμο να πληρώσει; Βέβαια! Χρωστάς; Έλα να πληρώσεις. Μα εγώ ποτέ δεν είπα «δεν πληρώνω», σε αντίθεση με έναν ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε μην πληρώνετε και έμπαινε μπροστά στα διόδια. Ο Σώρρας είπε «ελάτε να πληρώσετε». Να πληρώσουν όλοι. Άρα είμαστε οι μόνοι που πληρώνουμε. Πώς; Μα με εντολή εξουσιοδότησης».

Ο Σώρρας χαρακτηρίζει τη φυλακή «συνεχόμενες διακοπές» και λέει: «Όποιος θέλει να ξεκουραστεί μπαίνει φυλακή».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ