Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός στο σπίτι του στο Λος Αντζελες βρέθηκε ο μεγαλύτερος γιος της Τίνα Τέρνερ  (φωτ.), Κρεγκ Ρέιμοντ Τέρνερ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 59χρονος μεσίτης αυτοπυροβολήθηκε, όμως οι συνθήκες του θανάτου του δεν είναι προς το παρόν γνωστές. Kαρπός μιας σύντομης σχέσης τής τότε μόλις 18χρονης τραγουδίστριας με τον σαξοφωνίστα των Kings of Rythm, Ρέιμοντ Χιλ, ο Κρεγκ πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του υπό την απειλή του βίαιου πατριού του, Αϊκ Τέρνερ, και ίσως γι’ αυτό επέλεξε να ζήσει ολόκληρη τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

(…) Ενα απρόσμενο δώρο έκανε στους συνδρομητές της στο ΥοuTube η Sony Pictures Entertainment όταν, αντί για το τρέιλερ της νέας της παραγωγής «Khali the Killer», ένας απρόσεκτος υπάλληλος ανέβασε ολόκληρη την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Richard Cabral. Το υποτιθέμενο λάθος έγινε αντιληπτό έξι ώρες αργότερα και το φιλμ είχαν παρακολουθήσει χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου.

(…) Μαζί με τον Κέρμιτ τον βάτραχο και τη Μις Πίγκι θα εμφανιστεί στη σκηνή η Κάιλι Μινόγκ, η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της. Η Αυστραλή τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει σε ένα διαφορετικό επεισόδιο του «Muppet Show», που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο O2 Arena του Λονδίνου. Πρόκειται για την πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Muppets εκτός ΗΠΑ και το «παρών» θα δώσουν, εκτός από τις διάσημες κούκλες, οι ηθοποιοί του «Doctor Who», Ντέιβιντ Τέναντ και Πίτερ Ντέιβισον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή