Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπόσχεση να επιστρέψουν στα αγαπημένα 45άρια, εγκαινιάζοντας τη νέα δισκογραφική εποχή τους, τηρούν τα Υπόγεια Ρεύματα, με την κυκλοφορία του πρώτου από αυτά. Ο Γρηγόρης Κλιούμης (φωτ.) και η παρέα του πήραν αυτή την απόφαση με στόχο, όπως λένε, να δώσουν τον χώρο σε κάθε τραγούδι να αγαπηθεί και να ακουστεί όπως του αξίζει. Το πρώτο δισκάκι μόλις κυκλοφόρησε σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα –και σε ψηφιακή μορφή, φυσικά– και περιέχει τα κομμάτια «Κάτι» και «Δεν είναι αρκετό».

(…) Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος στόχος της κωμικής εξτραβαγκάντζας του Σάσα Μπάρον Κόεν. Ο δημιουργός του «Borat» και του «Δικτάτορα», με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου, ανέβασε στα social media ένα βίντεο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τον καλεί να γυρίσει στο σχολείο και «να μάθει να είναι αστείος». Η απάντηση του κωμικού είναι «Ο Σάσα θα αποφοιτήσει σύντομα» και προφανώς θα δούμε τη συνέχεια… επί της οθόνης.

(…) Μια αναλυτικότατη λίστα με τα 100 σπουδαιότερα τραγούδια –μέχρι στιγμής– του αιώνα που διανύουμε κατήρτισε το μουσικό περιοδικό Rolling Stone, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη γνώμη καλλιτεχνών, μουσικοκριτικών αλλά και στελεχών της βιομηχανίας. Στο Νο 1 βρίσκεται η βασίλισσα της ποπ Μπιγιόνσε μετά του συζύγου Jay-Z, για την απίθανη επιτυχία τους «Crazy in Love» (2003), ενώ στη δεκάδα βρίσκονται ακόμα τα «Seven Nation Army» των White Stripes (2003) και «Rolling in the Deep» (2010) της Αντέλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή