Θετικός ο ΠΑΟΚ, 2-1 τη Στεάουα Βουκ.

Θετικός ο ΠΑΟΚ, 2-1 τη Στεάουα Βουκ.

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στον τέταρτο φιλικό στην Ολλανδία επικρατώντας της Στεάουα Βουκουρεστίου με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε πολύ καλά σημάδια, καθώς προηγήθηκε με 2-0 με πολύ καλές μεταβιβάσεις, όμως στο δεύτερο μέρος, η κούραση και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξαν την εικόνα του ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα της νίκης σε αυτό το τέταρτο φιλικό τεστ.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό ο αρχηγός Βιεϊρίνια με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από μακριά έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, έπειτα από το κόρνερ του Πέλκα, ο Ελ Καντουρί με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με την έναρξη του β΄ μέρους, η Στεάουα μείωσε σε 2-1 στο 47ο λεπτό με τον Μαν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Κρέσπο και του Πασχαλάκη. Ενα λεπτό αργότερα, οι Ρουμάνοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση, αλλά ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός. Το τελευταίο ημίωρο δεν είχε σχεδόν καμία αξιοσημείωτη ευκαιρία για γκολ και το παιχνίδι έληξε 2-1.

Στο 71΄ ο ΠΑΟΚ άλλαξε δέκα από τους έντεκα παίκτες του, καθώς ο Λουτσέσκου δοκίμασε και τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Στο 90΄+2΄ ο Ζαμπά έκανε φοβερή ενέργεια, έβγαλε μόνο του τον Ενρίκε, ο οποίος έχασε απίστευτο τετ α τετ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (71΄ Σιαμπάνης), Μάτος (71΄ Κίτσιου), Βαρέλα (71΄ Μαλεζάς), Κρέσπο (71΄ Χατσερίντι), Βιεϊρίνια (71΄ Μπαλογιάννης), Μαουρίτσιο (71΄ Σάκχοφ), Κάνιας (71΄ Χαρίση), Ελ Καντουρί (71΄ Μυστακίδης), Λημνιός (71΄ Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (46΄ Λάμπρου), Πέλκας (71΄ Ζαμπά)

• Πριν από το ματς κόντρα στη Στεάουα, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το Τσάμπιονς Λιγκ, την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Βασιλεία και το ελληνικό πρωτάθλημα. «Πέρυσι κερδίσαμε το νταμπλ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ολοι το ξέρουν αυτό. Φέτος θέλουμε πρώτα να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά να κερδίσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα. Ολοι όσοι είμαστε στην ομάδα θέλουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, ένα βήμα παραπάνω κάθε φορά. Ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερους τίτλους από όσους αξίζει και έτσι κάθε χρόνο θέλουμε να χτυπάμε το νταμπλ και να φέρνουμε καινούργια τρόπαια στην ομάδα. Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς σαν ομάδα, έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή