ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Νεκρός εντοπίστηκε ο αξιωματικός του Στρατού - Είχε πάει για ψαροντούφεκο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Nεκρός εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ο αξιωματικός του Στρατού, που αναζητούνταν από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, στη βραχώδη περιοχή Πετριές, του χωριού Αγιοι Απόστολοι, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικού Επιτελείου Στρατού. 

«Είναι ενήμεροι οι οικείοι του. Το ΓΕΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., ευρισκόμενος σε άδεια είχε πάει για ψαροντούφεκο σε περιοχή της Εύβοιας.

Τι αναφέρεται στην πρώτη ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), 35 ετών, έγγαμος, ευρισκόμενος σε άδεια στην περιοχή της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο συνάδελφός μας έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Ευβοίας. Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) με την ενεργοποίηση Ελικοπτέρου S-70B6 AEGEAN HAWK, βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανεύρεσή του. Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων, βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα επέμβασης».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ