Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ταχύτατα ανερχόμενος –και νεότερος υποψήφιος για Οσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου από το 1939– Τιμοτέ Σαλαμέ (φωτ.) φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για να ερμηνεύσει τον κεντρικό χαρακτήρα του Πολ Ατρείδη, στο φιλόδοξο ριμέικ του θρυλικού «Dune», το οποίο προετοιμάζει ο Ντενίς Βιλνέβ. Ο νεαρός ηθοποιός, που εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στο περυσινό «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου», θα περάσει έτσι στο sci-fi, πρωταγωνιστώντας σε μία από τις πιο ευφάνταστες ιστορίες που έχουν εμφανιστεί στα κινηματογραφικά χρονικά, διά χειρός Φρανκ Χέρμπερτ.

(…) Eνας αληθινός γίγαντας του σύγχρονου πιάνου, για πολλούς ο μεγαλύτερος δεξιοτέχνης της εποχής μας, έρχεται στις 4 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Εκείνη την ημέρα ο Ρώσος Μπόρις Μπερεζόφσκι θα συναντήσει την επίσης σπουδαία Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βαρσοβίας, για να ερμηνεύσουν από κοινού έργα του κορυφαίου ρομαντικού ρεπερτορίου από τους Φρεντερίκ Σοπέν και Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι.

(…) O καλοκαιρινός αέρας του σίκουελ Μάμα Μία φαίνεται ότι δεν έχει ακόμα κοπάσει. Οπως είναι γνωστό, η 72χρονη τραγουδίστρια Σερ έχει έναν ρόλο στη δεύτερη ταινία του μιούζικαλ και μόλις πριν από δύο μέρες αποκάλυψε ότι έχει ηχογραφήσει έναν ολόκληρο δίσκο με θρυλικά τραγούδια των ABBA. H Σερ τραγουδάει το «Fernando» στον Αντι Γκαρσία, που παίζει τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου. Το «Mama Mia! Here we go again» είναι ένα ταξίδι στα νεανικά χρόνια της Ντόνα, την οποία υποδύεται η Λίλι Τζέιμς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή