Πόλο: Νίκη με Ολλανδία, το βλέμμα στην Κροατία

Πόλο: Νίκη με Ολλανδία, το βλέμμα στην Κροατία

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σερί των επιτυχιών συνέχισε και η ανδρική ομάδα πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Οι διεθνείς μας επικράτησαν της Ολλανδίας με 12-7 (6-3, 3-2, 2-2, 1-0) και είναι έτοιμοι για το αυριανό καθοριστικό, για την πρώτη θέση του ομίλου, παιχνίδι με την Κροατία. Σήμερα οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το Ισραήλ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη μαχητική Ολλανδία. Από την αρχή του παιχνιδιού απέκτησε διαφορά ασφαλείας και έμεινε μπροστά στο σκορ μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, κάνοντας και οικονομία δυνάμεων εν όψει της αυριανής συνάντησης. Τα περισσότερα τέρματα σημείωσε ο Αγγελος Βλαχόπουλος (6).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μοιράζεται την πρώτη θέση στον όμιλο του με την Κροατία. Ετσι, το «εισιτήριο» για τις οκτώ καλύτερες ανδρικές ομάδες της Ευρώπης θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Για να αποκτήσει αυτό… γαλανόλευκο χρώμα, πρέπει η εθνική μας να νικήσει ή να φέρει ισοπαλία με την πολύ δυνατή αντίπαλό της.

Η βαθμολογία: Ελλάς 6, Κροατία 6, Ολλανδία 0, Τουρκία 0.

Η ελληνική ομάδα: Φλέγκας, Γεννηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 6, Ζερδεβάς.

Την αγωνιστική σκυτάλη παίρνει σήμερα η εθνική γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση αντιμετωπίζουν το Ισραήλ, μια ομάδα κατώτερης δυναμικότητας από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή