Προσφορά του Epsilon για τους επτά «αστέγους»

Προσφορά του Epsilon για τους επτά «αστέγους»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την άρνηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη να ενεργοποιήσει το κυβερνητικό σχέδιο χρηματοδότησης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εφόσον το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται από την περίοδο 2020-21 με περισσότερες από 12 ομάδες, υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τις επτά τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ του επόμενου πρωταθλήματος.

Οι εννέα από τις 16 ομάδες έχουν υπογράψει κατά μόνας συμβόλαιο με τη Nova και προς το παρόν προς αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης βρίσκονται οι Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι Epsilon του Ιβάν Σαββίδη εκδήλωσε χθες επίσημα το ενδιαφέρον του στον συνεταιρισμό για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των επτά ομάδων που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα οικονομικά ανταλλάγματα που δίνει το Epsilon και για πόσο χρονικό διάστημα, αφού δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πέρα από το ενδιαφέρον τoυ Epsilon, ακούγεται ότι η Nova προτίθεται να κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό και στον Αρη, ενώ σύμφωνα με χθεσινά ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα, στον ορίζοντα υπάρχει και η σύμπραξη Alpha-Ant1 για να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «αστέγων».

Από τη Σούπερ Λίγκα λέγεται ότι αν δεν λυθεί το θέμα των «τηλεοπτικών», δεν πρόκειται ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα, κάτι που υποστηρίζουν ευθαρσώς και οι ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαιο. Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχει γίνει, ούτε έχει οριστεί η ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Σε εκκρεμότητα είναι και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλά και ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή