Το μέγεθος της καταστροφής σε βίντεο – Εναέρια πλάνα από τις πληγείσες περιοχές

Το μέγεθος της καταστροφής σε βίντεο – Εναέρια πλάνα από τις πληγείσες περιοχές

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναέρια πλάνα από τις καταστροφικές πυρκαγιές, τα οποία μαγνητοσκοπήθηκαν από ελικόπτερο του στρατού, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στις εικόνες αποτυπώνεται το μέγεθος της τραγωδίας, αλλά και οι επιχειρήσεις πυρόσβεσης που βρίσκονταν παράλληλα σε εξέλιξη σε διαφορετικά πύρινα μέτωπα.

Σημειώνεται ότι αυτοψία πάνω από τις πληγείσες περιοχές της Αττικής έκαναν πετώντας με ελικόπτερο, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό, Φώτη Κουβέλη, και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Φώτης Κουβέλης, «κρανίου τόπος είναι η εικόνα που αντικρίσαμε», ενώ τονίζει ότι η τραγωδία είναι μεγάλη γιατί επλήγη ο αστικός ιστός.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό τους για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής και την ανακούφιση των πληγέντων, σημείωσε επίσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή