Πιάνει στο λιμάνι ο Ζίζι Ρόμπερτς

Πιάνει στο λιμάνι ο Ζίζι Ρόμπερτς

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα στενά της Νέας Σμύρνης βρήκε ο Ολυμπιακός το διαμάντι που αναζητούσε από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο! Με αιφνιδιαστικές κινήσεις, οι πρωταθλητές άρχισαν επαφές με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Ζίζι Ρόμπερτς και ύστερα από σχετικά σύντομες συζητήσεις, έφθασαν πολύ κοντά σε συμφωνία. Με τους «κυανέρυθρους» πρόβλημα δεν υπήρξε κανένα. Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε τα 600 εκ. δρχ. που ζητούσε, οπότε μοναδικό σημείο τριβής απέμειναν οι απαιτήσεις του Λιβεριανού επιθετικού, που ξεπερνούσαν κατά 30 εκ. δρχ. ετησίως αυτά που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Ο Ρόμπερτς είχε συνέχεια επαφή με τον διάσημο συμπατριώτη, φίλο και άτυπο… μάνατζερ του, τον Ζορζ Γουεά, ο οποίος τον συμβούλευε για όλα τα θέματα. Λογικά, η μικρή αυτή διαφορά θα ξεπερασθεί σήμερα και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο Ρόμπερτς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο, ώστε να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Τάκη Λεμονή, που ζητούσε επίμονα επιθετικό.

Ο 22χρονος Ρόμπερτς είναι ανακάλυψη του Νίκου Κανελλάκη. Ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού τον βρήκε στα… αζήτητα της Μίλαν και τον έφερε «δανεικό» στη Νεάπολη, όπου από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε με τα πλούσια προσόντα του, τη δύναμη και την εκρηκτικότητά του. Δεν είναι ο κλασικός γκολτζής, είναι όμως ένας παίκτης που ανοίγει την αντίπαλη άμυνα με τις διεισδύσεις του και βοηθά πολύ τους άλλους επιθετικούς της ομάδας του. Πέρυσι, ο Πανιώνιος κατάφερε να πιάσει στον… ύπνο Ιωνικό και Μίλαν, και τον απέκτησε σε τιμή ευκαιρίας, για να τον παραχωρήσει φέτος με μεγάλο κέρδος.

– «Νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε. Εχουμε ανάγκη αυτά τα παιχνίδια για να κάνουμε καλή εξάσκηση και να δουλέψουμε σωστά ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Μας ωφελεί να παίζουμε κόντρα σε ομάδες που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας με έναν ποιοτικό αντίπαλο, ένα καλό τεστ στην προσπάθεια που κάνουμε για βελτίωση», δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή του, αλλά και από τις συνθήκες που βρήκε στον Ολυμπιακό.

-Δεν είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του Ανατολάκη. Θα ξεκουρασθεί για λίγο προληπτικά και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

-Απών από τον αγώνα με τη Λάτσιο θα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, γιατί κλήθηκε στην εθνική Γιουγκοσλαβίας για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόες (15 Αυγούστου στο Βελιγράδι), για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

-Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην Αυστρία και αύριο τα μεσάνυκτα, θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή