Δύο παραιτήσεις αντιδημάρχων στον Μαραθώνα μετά την τραγωδία

Δύο παραιτήσεις αντιδημάρχων στον Μαραθώνα μετά την τραγωδία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων στον Μαραθώνα ανακοίνωσε πριν από λίγο, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook o Βασίλης Τσουπράς.

«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου.

Γι' αυτό τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσω με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή μου» τονίζει χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ η αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού. «Εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος, θα το κάνω εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά

«Ντρέπομαι πραγματικά για όλους αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά δεν την πήρα ποτέ», πρόσθεσε η κ. Λαμπαρού, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη κατηγορώντας τον ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. 

«Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για το Δημαρχείο και την καρέκλα. Ντρέπομαι που στήριξα έναν άνθρωπο που σε αυτή την καταστροφή φέρθηκε με αλαζονεία», είπε χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή