Θαλάσσια ρύπανση σε παραλία του Ηρακλείου -Απαγορεύεται η κολύμβηση (φωτογραφίες)

Θαλάσσια ρύπανση σε παραλία του Ηρακλείου -Απαγορεύεται η κολύμβηση (φωτογραφίες)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαγορεύτηκε η κολύμβηση στην παραλία Φλώριδα στον Καρτερό Ηρακλείου λόγω της θαλάσσιας ρύπανσης που προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ειδικότερα, η απόφαση υπογράφηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη έπειτα από το πόρισμα και την εισήγηση από τους επόπτες δημόσιας υγείας.

Θαλάσσια ρύπανση σε παραλία του Ηρακλείου -Απαγορεύεται η κολύμβηση (φωτογραφίες)-1

«Η κολύμβηση απαγορεύτηκε σε 200 μέτρα πλάτος στην συγκεκριμένη παραλία. Η εισήγηση έγινε από τους επόπτες υγείας που πήγαν στην περιοχή – μετά από καταγγελία του λιμενικού – και έκαναν αυτοψία παίρνοντας δείγματα», σημείωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα cretapost ο κ. Κουκιαδάκης.

Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί πως στην παραλία έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση και πινακίδες που αναγράφεται πως απογορευέται η κολύμβηση έτσι ώστε οι λουόμενοι να είναι ενήμεροι.

Θαλάσσια ρύπανση σε παραλία του Ηρακλείου -Απαγορεύεται η κολύμβηση (φωτογραφίες)-2

Τέλος, διευκρινίζεται πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εξετάσεις των δειγμάτων και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα αρθεί ή θα συνεχιστεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Θαλάσσια ρύπανση σε παραλία του Ηρακλείου -Απαγορεύεται η κολύμβηση (φωτογραφίες)-3

Πηγή Φωτό: cretapost

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή