Με αφετηρία το τελευταίο 20λεπτο ο Ατρόμητος

Με αφετηρία το τελευταίο 20λεπτο ο Ατρόμητος

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα στη Λευκορωσία θα επιχειρήσει απόψε (20.15) ο Ατρόμητος, στην προσπάθειά του να ανατρέψει την ήττα του με 4-3 από τη Ντιναμό Μπρεστ για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Περιστεριώτες έζησαν για 70 λεπτά τον απόλυτο εφιάλτη, αλλά κατάφεραν με έναν… μαγικό τρόπο να μειώσουν από 4-0 σε 4-3 με απανωτά γκολ προς το φινάλε, αυξάνοντας κατακόρυφα τις ελπίδες τους. Αυτό το εντυπωσιακό κρεσέντο θα είναι οδηγός τους απόψε, απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό και την τάση να κάνει… ροντέο τους αγώνες της.

«Νομίζω ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που μείναμε στα τελευταία 20 λεπτά στο Μπρεστ. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα έχουμε δύναμη για να προκριθούμε» δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι, τονίζοντας ότι η ομάδα του οφείλει να αναλύσει σωστά τα λάθη της μέχρι το 70΄ για να αποφύγει ένα δύσβατο μονοπάτι που αυτή τη φορά μπορεί να μην έχει διέξοδο διαφυγής. Ο Αυστριακός τεχνικός εκτιμά ότι ο Ατρόμητος θα είναι καλά διαβασμένος και η Ντινάμο Μπρεστ δεν μπορεί να τον εκπλήξει με αλλαγές στην τακτική της ή σε πρόσωπα. Χαρακτήρισε πολύ σημαντικά τα τρία εκτός έδρας γκολ και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του θα είναι διαθέσιμοι, ακόμα και ο Κιβρακίδης που είχε κάποιες ενοχλήσεις και η συμμετοχή του έμοιαζε αμφίβολη.

«Νικήσαμε μεν, αλλά όχι με το σκορ που θα θέλαμε. Θα ήμασταν πιο χαρούμενοι με το 4-0. Ηλθαμε για να νικήσουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε από την πλευρά του ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ, χωρίς να δείχνει ότι τον απασχολεί ο αυγουστιάτικος καύσωνας της Αθήνας. Αυτή η ζέστη ίσως να είναι η αιτία που ο Ντιέγκο Μαραντόνα, πρόεδρος της Ντιναμό, δεν ήλθε στην Ελλάδα με την αποστολή της ομάδας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή