Ψηλά εμπόδια αλλά και πίστη στον ΠΑΟΚ

Ψηλά εμπόδια αλλά και πίστη στον ΠΑΟΚ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία αγωνία δεν είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τη χθεσινή κλήρωση, μιας και ήταν εξαρχής γνωστό ότι εφόσον ξεπεραστεί το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας, ο τελευταίος αντίπαλος στον δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενέρμπαχτσε. Αντίθετα, όσοι φίλοι του «Δικεφάλου» ήθελαν να παρακολουθήσουν από την Τούμπα και όχι την TV τον αυριανό αγώνα με τη Σπαρτάκ χωρίς να έχουν εισιτήριο διαρκείας, χρειάστηκε να… βράσουν για αρκετές ώρες στο ζουμί τους μέχρι να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο «μαγικό χαρτάκι»!

Οι ουρές έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας ήταν πολύ πυκνές από νωρίς το πρωί και η εικόνα χιλιάδων φιλάθλων που περίμεναν υπομονετικά μέσα στον καύσωνα, έπειθε και τον πλέον δύσπιστο ότι το sold out ήταν θέμα χρόνου. Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με εξαίρεση ορισμένες θέσεις που έχουν δεσμευθεί σε όλες τις θύρες (εκτός της θ7) απ’ αυτές που προορίζονται για κάρτες διαρκείας. Οσα δεν διατεθούν μέχρι σήμερα στις 7 το απόγευμα, θα διατεθούν μέσω Διαδικτύου.

Η προπώληση των διαρκείας κινείται σε ανάλογους ρυθμούς, καθώς μέχρι χθες είχαν διατεθεί 16.554 και αναμένεται σύντομα να επιτευχθεί ο στόχος των 21.000 καρτών, ειδικά εάν ξεπεραστεί το εμπόδιο της Σπαρτάκ και γίνει πιο εφικτή η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Στο σενάριο αυτό, αντίπαλός του στα πλέι οφ θα είναι η Μπενφίκα ή η Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο παιχνίδι ορίστηκε εκτός έδρας στις 21 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 29 του ίδιου μήνα στην Τούμπα. Σε περίπτωση αποκλεισμού του από τη Σπαρτάκ ή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι ήδη εξασφαλισμένη.

• «Καμένο χαρτί» θεωρείται η περίπτωση του Πόντιους Βέρνμπλουμ, παρότι ο Σουηδός μέσος πήγε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και εξασφάλισε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Και μόνο που ζήτησε 4 μέρες προθεσμία, δείχνει ότι προτεραιότητά του είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

• Περί ενδιαφέροντος της Κιέβο για τον Ομάρ Ελ Καντουρί κάνει λόγο η ιστοσελίδα goal.com. Στις αρχές του καλοκαιριού, το όνομά του είχε εμπλακεί και σε σενάρια γύρω από τη νεοφώτιστη Φροζινόνε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή