Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι

Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 95 ανέρχονταν έως χθες το απόγευμα τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου. Στον θλιβερό κατάλογο των ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους λόγω της πυρκαγιάς, προστέθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα άλλοι δύο εγκαυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της Αττικής. Ειδικότερα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μία γυναίκα 57 ετών που νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο κατέληξε στα τραύματά της. Χθες το πρωί, έχασε τη μάχη για τη ζωή και ένας 63χρονος εγκαυματίας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, έως χθες το απόγευμα 30 εγκαυματίες παρέμεναν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής. Επτά εγκαυματίες είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας και εξ αυτών οι τέσσερις είναι διασωληνωμένοι. Ενα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή