Πρόσωπα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθωώθηκε για τις κατηγορίες της «κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος» ο καλλιτεχνικός διευθυντής της documenta 14 Ανταμ Σίμτσικ (φωτ.) μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του δημοτική παράταξη του Κάσελ που πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα AfD για το έλλειμμα των 7 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε μετά το τέλος της διοργάνωσης. Για το έλλειμμα κατηγορήθηκε επίσης η διευθύνουσα σύμβουλος Ανέτ Κούλενκαμπφ και ο πρώην δήμαρχος της πόλης Μπέρτραμ Χίλγκεν, οι οποίοι αθωώθηκαν επίσης με απόφαση της εισαγγελικής αρχής του Κάσελ. Κατέπεσαν επίσης και οι υπόνοιες για υπεξαίρεση χρημάτων.

(…) Συνεχίζεται το… κατασκοπικό θρίλερ με τον Ιντρις Ελμπα και για το εάν θα υποδυθεί ή όχι τον επόμενο Τζέιμς Μποντ. Ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω Twitter όπλισε το Διαδίκτυο με διφορούμενα tweets γράφοντας «Το όνομα μου είναι Ελμπα, Ιντρις Ελμπα», για να μας πει λίγο αργότερα να μην πιστεύουμε «το ρεύμα». Η όλη συζήτηση πάντως δεν κάνει καθόλου κακό ούτε στον Ελμπα ούτε όμως και στον Ντάνιελ Κρεγκ, που ετοιμάζεται να βάλει το κοστούμι του 007 για τελευταία φορά μέσα στο 2019.

(…) Αποχώρησε τελικά από τα γυρίσματα της ταινίας «Εve» ο Μάθιου Νιούτον μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της σύμπραξης του κατηγορούμενου για ξυλοδαρμό σκηνοθέτη με την ηθοποιό, παραγωγό και άτυπη εκπρόσωπο του κινήματος Time’sUp Τζέσικα Τσαστέιν. Ο Νιούτον, που δήλωσε ένοχος το 2007 για επίθεση εναντίον της μνηστής του, δήλωσε στο μήνυμα της αποχώρησής του ότι «οι αντιδράσεις εισακούστηκαν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή