Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του στο twitter συνεχίζει: «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά».

 

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τους γονείς των δύο στρατιωτικών

Με τους γονείς των δύο στρατιωτικών επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά της απελευθέρωσής τους.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας τους τόνισε ότι πρέπει να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους και τους ευχήθηκε από δω και πέρα μόνο χαρές.

Οι γονείς, με τη σειρά τους, τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση της Πολιτείας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή