Η πολιτιστική ατζέντα Τετάρτης και Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα Τετάρτης και Πέμπτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Μεγάλοι δημιουργοί» ονομάζεται η συναυλία που παρουσιάζεται σήμερα στην Ερμούπολη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννου Μαργαζιώτη. Στη συναυλία θα ακουστούν έργα Μπετόβεν και Σούμαν. Είσοδος ελεύθερη. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Απόλλων. Ερμούπολη, Σύρος.

• Το δίδυμο των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα, που διαθέτει εξαιρετική μουσική «χημεία», θα βρεθεί για μια εκρηκτική βραδιά στην «Οικία της Χάμκως». 16/8 στις 9 μ.μ. Κόνιτσα Ιωαννίνων.

• Την ομαδική έκθεση «In Blue» παρουσιάζει ο πολυχώρος «Αποθήκη» στη Λήμνο. Η βασική ιδέα της έκθεσης αφορά τη σωματική σχέση του ανθρώπου με το νερό, που απαντά σε όλους τους πολιτισμούς με ποικίλες χρηστικές και συμβολικές διαστάσεις, και αναπτύσσεται ως προς δύο άξονες που αναφέρονται στα θαλάσσια και τα ιαματικά λουτρά. Λιμάνι Μύρινας, Λήμνος.

• Το συναυλιακό καλοκαίρι συνεχίζεται για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τους στενούς συνεργάτες της, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, παρουσιάζοντας την παράσταση «Μπελ Ρεβ». 16/8, στις 9 μ.μ. Αργοστόλι, Κεφαλονιά.

• Η Μελίνα Ασλανίδου, έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, στήνει ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με ποπ, λαϊκές, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες. 16/8 στις 9 μ.μ. Καρπενήσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή