«Ο Μουρίνιο θα έχει απολυθεί μέχρι τα Χριστούγεννα»

«Ο Μουρίνιο θα έχει απολυθεί μέχρι τα Χριστούγεννα»

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο στόχαστρο των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο έπειτα από την ήττα με 3-2 από την Μπράιτον για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η απογοητευτική εικόνα των «κόκκινων διαβόλων», σε συνδυασμό με την κριτική του Πορτογάλου προπονητή προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (κυρίως στον Πολ Πογκμπά) πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, δημιουργεί μίνι κρίση στη δημοφιλή ομάδα, που δεν πείθει με την παρουσία της στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

«Ο Μουρίνιο θα έχει απολυθεί μέχρι τα Χριστούγεννα», είπε σε δηλώσεις του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λι Σαρπ, ενώ θέση στην κόντρα Μουρίνιο – Πογκμπά, πήρε και ο Πολ Σκόουλς, δηλώνοντας πως ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον «δεν θα ανεχόταν ποτέ το “εγώ” του Πολ Πογκμπά». Με τα τωρινά δεδομένα, μοιάζει σίγουρο πως ο Πορτογάλος έχει χάσει τα ερείσματά του στην ομάδα, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά την ήττα από την Μπράιτον δήλωσε πως «όταν δεν μπορώ να μιλήσω για την καλή απόδοση των παικτών μου σε έναν αγώνα, δεν θέλω να με πιέζετε για το αντίθετο». Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ο Μουρίνιο απάντησε με ειρωνικό τρόπο: «Πρέπει να είσαι πολύ καλή στη δουλειά σου για να διακρίνεις από τόσο ψηλά το αν υπάρχει χημεία μεταξύ των παικτών». Η ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη και ικανή να αντιστρέψει βραχυπρόθεσμα το βαρύ κλίμα στην ομάδα, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής θα χρειαστεί να αλλάξει τον τρόπο συνεργασίας του με τους παίκτες, διότι όπως έχει φανεί από το παρελθόν, αν οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν τον προπονητή, ο χρόνος του είναι περιορισμένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή