4 tricks μακιγιάζ για να αναδείξετε την μπρονζέ επιδερμίδα σας

4 tricks μακιγιάζ για να αναδείξετε την μπρονζέ επιδερμίδα σας

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τίποτα δεν μπορεί να μάς κάνει πιο όμορφες από μερικές μέρες "αποτοξίνωσης" από την καθημερινότητα, την χαλάρωση κάτω από τον ήλιο (γεμίζουμε τις "δεξαμενές" μας με βιταμίνη D), την αναζωογονητική αγκαλιά της θάλασσας που σβήνει κάθε έγνοια, την ξεκούραση, τον 8ωρο ύπνο – και ο καθρέφτης μας, όπως και η διάθεσή μας, είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.

Αν έχετε ήδη επιστρέψει στη βάση σας ή ετοιμάζεστε για την επιστροφή από τις διακοπές, κρατήστε αυτά τα πολύ απλά αλλά έξυπνα tricks μακιγιάζ που θα αναδείξουν το sun-kissed χρώμα και τη φυσική λάμψη της (βαθιά ενυδατωμένης, πάντα) επιδερμίδας σας – μέχρι να έρθει η ώρα να δοκιμάσετε τα trends του Φθινοπώρου. 

4 tricks μακιγιάζ για να αναδείξετε την μπρονζέ επιδερμίδα σας-1

Sensai Highlighting Concealer με εκχύλισμα από μετάξι Koishimaru και βοτανικά εκχυλίσματα

Χρησιμοποιείστε concealer αντί για makeup

Το μπρονζέ χρώμα που χαρίζει ο ήλιος και η φωτεινότητα που δίνει η ξεκούραση στο πρόσωπο είναι τόσο sexy που δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από πλευράς σας, παρά μόνο μια κίνηση για τα τονίσετε. Μπορείτε, λοιπόν, για ένα διάστημα να αποφύγετε το makeup και να βασιστείτε μόνο στο concealer για τα σημεία που έχουν ανάγκη (πχ η περιοχή κάτω από τα μάτια ή κάποιες μικρές ατέλειες), κάνοντας πάντα καλό blending ώστε το προϊόν να γίνει ένα με την επιδερμίδα. Αν νιώθετε πως αυτό δεν σας καλύπτει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια BB Cream ή μια ενυδατική με χρώμα (ετοιμάζουμε αναλυτικό ρεπορτάζ με τις καλύτερες επιλογές), πάντα προσέχοντας ώστε να μην είναι πολύ ανοιχτόχρωμη σε σχέση με το πρόσωπό σας.

Προτιμήστε τις κρεμώδεις υφές

Για να αναδείξετε ή να τονίσετε το χρώμα υγείας στα ζυγωματικά σας, προτιμήστε τις κρεμώδεις υφές που "δουλεύονται" πιο εύκολα, δεν επικάθονται στο μπρονζέ χρώμα της επιδερμίδας αλλά γίνονται ένα με αυτήν και έτσι χαρίζουν το πιο ανεπιτήδευτο, dewy αποτέλεσμα που μπορείτε να έχετε. 

4 tricks μακιγιάζ για να αναδείξετε την μπρονζέ επιδερμίδα σας-2

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter, Champagne Pop (αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr)

Άγγιγμα χρυσού

Η sun-kissed επιδερμίδα διψάει για highlighters με χρυσές ή μπρονζέ λάμψεις. Βάλτε ένα άγγιγμα μόνο στα σημεία-κλειδί του προσώπου όπως ψηλά στα ζυγωματικά ή στη ράχη της μύτης αλλά και στις κλείδες και στους ώμους, για το απόλυτα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. 

4 tricks μακιγιάζ για να αναδείξετε την μπρονζέ επιδερμίδα σας-3

Tom Ford Lip Color Sheer, Sweet Spot (στα attica και στο atticabeauty.gr)

Οι μπαλαντέρ

Αν δεν έχετε διάθεση να πειραματιστείτε στον μπρονζέ καμβά του προσώπου σας, δεν έχετε παρά να αυτοσχεδιάσετε πάνω σε μία παλέτα με χρυσό, μπρονζέ και ροδακινί. Το χρωματικό combo με το οποίο δεν πρόκειται να κάνετε λάθος δεν είναι άλλο από γήινες αποχρώσεις στα μάτια (ματ ή ιριδίζουσες) και αποχρώσεις του κοραλί ή του ροδακινί στα χείλη, ένας συνδυασμός που φοριέται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν, πάλι, θέλετε ένα πιο έντονο βραδινό look, τονίστε το βλέμμα σας με μια λεπτή γραμμή eyeliner σύρριζα στις βλεφαρίδες και τα χείλη σας με ένα κόκκινο κραγιόν με ζεστά πορτοκαλί undertones που θα αναδείξει το μαύρισμά σας.

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή