Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή της να εμφανιστεί ζωντανά στο Ισραήλ παρά το σχετικό «πολιτισμικό μποϊκοτάζ» που έχει κηρυχθεί από καλλιτέχνες παγκοσμίως, υπερασπίστηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Λάνα Ντελ Ρέι (φωτ.). Παρά τα πολλά παραδείγματα μουσικών, οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο ακύρωσαν τις συναυλίες τους στο Ισραήλ, εκείνη δήλωσε: «Πιστεύω πως η μουσική είναι παγκόσμια και πρέπει να χρησιμοποιείται για να μας ενώνει. Η εμφάνιση στο Τελ Αβίβ δεν είναι πολιτική θέση, όπως και το να τραγουδάω στην Καλιφόρνια δεν σημαίνει πως συμφωνώ με τις πολιτικές της δικής μας κυβέρνησης».

(…) Μια απίθανη ιστορία έκανε γνωστή στο κοινό μέσω των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα ο Τζακ Γουάιτ. Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός τραγουδοποιός μίλησε για το φινάλε πρόσφατης συναυλίας που έδωσε στο Σαν Φρανσίσκο, όταν στα παρασκήνια τον επισκέφθηκε ο σπουδαίος Τομ Γουέιτς. Ενθουσιασμένος ο Γουάιτ έβγαλε φωτογραφία μαζί του, όπως όμως μας πληροφόρησε, ο Γουέιτς φεύγοντας του έκλεψε το ρολόι!

(…) Το ενδεχόμενο ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ να είναι… παντρεμένοι αποκάλυψε πρόσφατα ο Φράνσις Φορντ Κόπολα. Σύμφωνα με τον βετεράνο σκηνοθέτη, στα γυρίσματα της ταινίας του «Δράκουλας», η σκηνή του γάμου μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι αληθινή. Ειδικότερα, ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος από την απομίμηση της τελετής, οπότε ξαναγύρισε τη σκηνή σε εκκλησία και με κανονικό ιερέα, ο οποίος τέλεσε ολόκληρο το μυστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή