Τελική ευθεία για την αλλαγή «σκυτάλης» στον Παναθηναϊκό

Τελική ευθεία για την αλλαγή «σκυτάλης» στον Παναθηναϊκό

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι-αστραπή του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα και η νέα συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο δείχνουν ότι η αγοραπωλησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία. Η συνάντησή τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως πολύ καλή είναι η συνεργασία που έχουν σχεδόν επί καθημερινής βάσης στελέχη των δύο πλευρών. Σήμερα η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ θα προκηρύξει νέα ΑΜΚ, την οποία αναμένεται να καλύψει στο προσεχές διάστημα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ώστε το fund που εκπροσωπεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας. Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται νέο ταξίδι του στην Αθήνα και νέα συνάντησή του με τον κ. Αλαφούζο.

Εν αναμονή των σημαντικών εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό, oι «πράσινοι» προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Κυριακή, στην Ξάνθη. Ο Κάτσε αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση αλλά δεν εκφράζονται ανησυχίες. Θα είναι στην αποστολή, ίσως και στην αρχική ενδεκάδα. Ο Κουρμπέλης προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς από την περασμένη Κυριακή και υπολογίζεται για το κέντρο της άμυνας.

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε ότι μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού να ζητήσει εισιτήρια λόγω της έντασης που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης και μερίδας οπαδών της ομάδας, δεν θα ανοίξει θύρα για τους φιλάθλους των «πρασίνων» ούτε και θα πωληθούν εισιτήρια του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Λόγω του τεταμένου κλίματος, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει εκδώσει ακόμα εισιτήρια διαρκείας, κάτι που αναμένεται να συμβεί από εβδομάδα, με τιμές μειωμένες κατά 30% σε σχέση με πέρυσι.

• Παρουσιάζονται σήμερα στις 15.00 στο Κορωπί οι νεοαποκτηθέντες Βέργος, Καμπετσής, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας και Σιφναίος.

• Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, οι υποθέσεις των προσφυγών Εσιέν και Κουτρουμπή έκλεισαν και τυπικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή