Μεταγραφή… ανάπτυξης με Μπράνκο στον ΠΑΟΚ

Μεταγραφή… ανάπτυξης με Μπράνκο στον ΠΑΟΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κίνηση που αποσκοπεί στην ενίσχυση της λειτουργίας του ως ομάδας υψηλής ταχύτητας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι η (αιφνιδιαστική για πολλούς) συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή της Χάιντουκ Σπλιτ, Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος τεχνοκράτης θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε έναν σύνθετο ρόλο που θα στοχεύει στην ανάπτυξη της ομάδας με στρατηγικό σχεδιασμό και στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας σε αγορές και πωλήσεις. Η πρόσληψη του Μπράνκο δεν επισκιάζει τον ρόλο του Λούμπος Μίχελ στην ομάδα. Ο Σλοβάκος παραμένει αθλητικός διευθυντής και Νο 1 ιεραρχικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τονίζει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ Σπλιτ εντάσσεται στον σύλλογο με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής εισόδου του ΠΑΟΚ στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με την αγορά του ποδοσφαίρου. Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες διαχείρισης των ποδοσφαιριστών και η παράλληλη ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της δυναμικής και της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του συλλόγου μάς υποχρεώνουν συνεχώς να ενισχύουμε και το στελεχιακό δυναμικό με έμπειρους ανθρώπους του ποδοσφαίρου».

• Για απλό ενδιαφέρον και όχι πρόταση του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Κώστας Σταφυλίδης μιλώντας στο Metropolis FM 95,5: «Οντως με ήθελαν, όντως μίλησαν με τον μάνατζέρ μου, αλλά δεν υπήρξε κάτι επίσημο. Ισως να υπήρχαν λόγοι που δεν τους το επέτρεψαν». Για το αριστερό άκρο της άμυνας επιλέχθηκε ο Αλίν Τόσκα, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Η συμφωνία με τη Μπέτις για τον δανεισμό του έκλεισε χθες και τυπικά.

• Θα σπάσει λογικά το φράγμα των 20.000 εισιτηρίων διαρκείας. Η προθεσμία λήγει σήμερα στις 19.00 και μέχρι χθες είχαν πωληθεί 19.208 κάρτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή