Τέλος στη δωρεάν χειραποσκευή βάρους έως 10 κιλών βάζει η Ryanair

Τέλος στη δωρεάν χειραποσκευή βάρους έως 10 κιλών βάζει η Ryanair

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στη δωρεάν μεταφορά χειραποσκευής βάρους έως και δέκα κιλών βάζει η αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Σύμφωνα με το νέο κανονισμό που θα τεθεί σε εφαρμογή από το Νοέμβριο, οι επιβάτες θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους μια «μικρή προσωπική τσάντα» την οποία θα τοποθετούν κάτω από το μπροστινό τους κάθισμα.

Ωστόσο, εάν επιθυμούν να μεταφέρουν και μια χειραποσκευή μεσαίου μεγέθους τότε αυτό θα γίνεται μόνο επί πληρωμή και το κόστος θα είναι από έξι έως δέκα ευρώ.

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνταν καθώς οι επιβάτες μετέφεραν πολλές αποσκευές είναι ο λόγος που την οδήγησε στη συγκεκριμένη αλλαγή πολιτικής.

Σημειώνει επίσης ότι δεν αναμένει να έχει επιπλέον έσοδα από αυτή τη νέα πρακτική καθώς η χρέωση για την αποσκευή βάρους έως δέκα κιλών είναι και πάλι χαμηλότερη από το κόστος χρέωσης μιας κανονικής αποσκευής. Τέλος, αναφέρει ότι θα επιτρέπονται πλέον βαλίτσες μεγαλύτερου μεγέθους είτε πρόκειται για χειραποσκευή είτε όχι. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή