Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της έκανε την πρόκληση και την εκκεντρικότητα δεύτερη φύση. Και πέτυχε τρομερά, για να αλλάξει στη συνέχεια εντελώς· συνεργάστηκε μέχρι και με τον Λέοναρντ Κοέν, με αξιοθαύμαστα μάλιστα αποτελέσματα. Η πρόκληση ωστόσο επιστρέφει απ’ ό,τι φαίνεται για τη Lady Gaga (φωτ.), η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή, όχι για κάποιο περιοδικό –παλαιότερα θα την πλήρωναν μια περιουσία–, αλλά για τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Οι περισσότεροι από τους φαν της έσπευσαν βέβαια να τη συγχαρούν και η έξτρα δημοσιότητα δύσκολα βλάπτει. Ειδικά ενόψει της κυκλοφορίας της νέας ταινίας «A Star is Born», στην οποία πρωταγωνιστεί.

(…) Με μια πλήρως ψηφιοποιημένη κόπια, σε κορυφαία ανάλυση 4Κ, θα γιορτάσει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία της η εμβληματική «Λίστα του Σίντλερ». Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ (φωτ.) για τον Οσκαρ Σίντλερ, τον άνθρωπο που έσωσε πάνω από 1.000 Εβραίους από το Ολοκαύτωμα, θα επανακυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα, με νέα όψη, την οποία επιμελήθηκε ο ίδιος ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

(…) H «στέρηση» για τους οπαδούς του τηλεοπτικού «Sons of Anarchy», το οποίο ολοκληρώθηκε 4 χρόνια πριν, έφθασε στο τέλος της. Ο δημιουργός της σειράς Κερτ Σάτερ (φωτ.) παρουσίασε το νέο spinoff υπό τον τίτλο «Mayans M.C.», το οποίο μας βάζει στον κόσμο των μεξικανικών μηχανοκίνητων συμμοριών που είχαμε δει και στο «Sons». Εναρξη 4/9.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή