Ο διοικητής ενός τάγματος του στρατού του Νότιου Βιετνάμ ανακρίνει έναν ύποπτο για δράση από τις τάξεις των κομμουνιστών ανταρτών των Βιετκόνγκ, επί τόπου στο σημείο της σύλληψης του, στη ζούγκλα του νησιού Ταν Ντιν, το 1965. (AP Photo/Huynh Thanh My)


Τα ίχνη συμπύκνωσης που έχουν σχηματίσει δύο μαχητικά αεροπλάνα που αερομαχούν πάνω από τον ουρανό του Κεντ της Αγγλίας, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και ασυνήθιστο θέαμα κατά τη διάρκεια της Μάχης της Αγγλίας, το 1940. Τα δύο αντιμαχόμενα αεροπλάνα ανήκουν στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας (RAF) και στη γερμανική Luftwaffe. (AP Photo)


Σε μία μοναδική κινηματογραφική συνάντηση, ο θρυλικός Βρετανός σκηνοθέτης και ηθοποιός Τσάρλι Τσάπλιν και η σπουδαία Γερμανίδα ηθοποιός Μαρλέν Ντίτριχ συναντίουνται στο δωμάτιο του πρώτου, σε ένα ξενοδοχείο του Βερολίνου, το 1931. (ΑP Photo)


Ένα απόσπασμα του γερμανικού ιππικού εισβάλει σε μία άγνωστη τοποθεσία της Πολωνίας, κατά τη διάρκεια της εισβολής του Τρίτου Ράιχ στην Πολωνία, τις πρώτες μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, το 1939. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ