Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση «Prosaic Origins» του γλύπτη Ανδρέα Λόλη, που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργο στην πόλη» του Οργανισμού ΝΕΟΝ, και φέτος πραγματοποιείται στη Βρετανική Σχολή Αθηνών, στον κήπο της με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό. Στις 7 μ.μ. Βρετανική Σχολή Αθηνών. Σουηδίας 52, Κολωνάκι. Εως 14/11.

• Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μια μεγάλη γιορτή για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια», και προσκαλούν φίλους για να γιορτάσουν μαζί. Στις 9 μ.μ. Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας.

• «Το ποδόσφαιρο των μελλοθάνατων» του Κέβιν Σίμπσον παρουσιάζεται στη σκηνή «Διονύσιος Σολωμός» στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου. Στις 7 μ.μ.

• Επίσημη έναρξη για το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Pier Paolo Pasolini – Ο μεγάλος αιρετικός» που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδος με την πλήρη φιλμογραφία του σκηνοθέτη μέσα από νέες κόπιες. Σήμερα προβάλλεται η ταινία «Ορνια και πουλάκια». 12 – 20/9. Θερινός κινηματογράφος «Λαΐς». Μεγ. Αλεξάνδρου 136.

• Αρχίζει σήμερα ομαδική έκθεση κόμικς και εικονογράφησης με τίτλο «Εν Αιθρία 9» που παρουσιάζει αδημοσίευτα έργα 84 Ελλήνων δημιουργών, μια συνεργασία της Comicdom Press και της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Στις 7 μ.μ. Ελληνοαμερικανική Ενωση, Μασσαλίας 22. Εως 28/9.

• Η Ελένη Βιτάλη ανεβαίνει σήμερα στην «Ταράτσα του Φοίβου» και πλαισιώνεται από τα σταθερά μέλη αυτού του επιτυχημένου μουσικού θιάσου. Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή