Bουλιαγμένη – Ολυμπιακός μόλις στη 2η αγωνιστική πόλο

Bουλιαγμένη – Ολυμπιακός μόλις στη 2η αγωνιστική πόλο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευχή να διεξαχθούν πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα πόλο, τόσο στην Α1 ανδρών όσο και στην Α1 γυναικών, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τη νέα περίοδο. Στους άνδρες, η κληρωτίδα θέλησε το ντέρμπι να πραγματοποιηθεί σχεδόν με το… «καλημέρα», καθώς η Βουλιαγμένη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική, στις 20 Οκτωβρίου.

«Οπως κάθε χρόνο, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά και να κάνουμε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι να μπορέσουμε να κατακτήσουμε και τα τρία διαθέσιμα τρόπαια. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα ώστε να πετύχουμε», δήλωσε ο Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος αναδείχθηκε MVP για την περασμένη περίοδο. Στις γυναίκες ξεχώρισε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Καλύτεροι τερματοφύλακες ψηφίστηκαν ο Γιόζεπ Πάβιτς και η Χρυσή Διαμαντοπούλου και καλύτεροι προπονητές οι Χάρης Παυλίδης και Θοδωρής Βλάχος.

Η 1η αγωνιστική της Α1 ανδρών θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 13 Απριλίου. Στις γυναίκες και οι δύο όμιλοι θα αρχίσουν στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η 6η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου. Αυτή τη χρονιά θα κάνει… πρεμιέρα και μια νέα διοργάνωση. «Για φέτος θέλουμε ήρεμα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Αυτή τη χρονιά καθιερώνουμε το Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στη Γλυφάδα. Του χρόνου θα καθιερώσουμε Σούπερ Καπ και στις γυναίκες. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο έχουμε προγραμματίσει να διεξαχθούν δύο διεθνείς διοργανώσεις, σε επίπεδο και νέων ανδρών και νεανίδων», δήλωσε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή