Μουσική σύμπραξη με δυνατό μήνυμα στο Ηρώδειο

Μουσική σύμπραξη με δυνατό μήνυμα στο Ηρώδειο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ας ξεκινήσουμε με το ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση, καθώς ο αγαπημένος Διονύσης Σαββόπουλος θα μοιραστεί τη σκηνή του Ηρωδείου με δύο δυναμικές νέες ομάδες, τις «Μαρίνα Σάττι, Fonés και Chόres» και «Αλκμάν». Ολοι μαζί, ένα σύνολο άνω των 40 μουσικών, χορωδών και τραγουδιστών, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία». 

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τη φροντίδα για την πρόληψη της υγείας των γυναικών, προβάλλοντας τη σημασία της ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης, αλλά και της δυνατότητας πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας. 

Στο αμιγώς μουσικό κομμάτι, το κοινό θα απολαύσει μια παράσταση – πρόταση, που φέρνει στο προσκήνιο καινούργιους ήχους, δεμένους με τη μαγική μπαγκέτα του Σαββόπουλου. 

Μια παράσταση με δικά του αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα από τη Μαρίνα Σάττι και τους Αλκμάν, αλλά και νέα τραγούδια από το ρεπερτόριο καλλιτεχνών που ξεδιάλεξε ο ίδιος, μπλέκοντας μουσικές και ύφη σε ένα υποβλητικό υπερθέαμα, απ’ αυτά που γνωρίζει πώς να τα κάνει… αξέχαστα.

​​Κυριακή 23/9, Ηρώδειο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή