#ανυπομονείς για ξένες γλώσσες;

#ανυπομονείς για ξένες γλώσσες;

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψάχνεις τρόπο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις από την αρχή μια καινούργια γλώσσα ή να φρεσκάρεις όσα ήδη ξέρεις, αλλά δεν βρίσκεις τον χρόνο και τον τρόπο; Το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεργάζεται με την Linguaphone, την εταιρεία που ειδικεύεται στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με οπτικοακουστική μέθοδο- εκπαίδευση εξ αποστάσεως- από το 1901, με παρουσία σε 88 χώρες.

Το Public καινοτομεί και φέρνει το ήδη διεθνώς αναγνωρισμένο προϊόν της ονομαστής εταιρείας στην ψηφιακή εποχή, με τα βιβλία i-Talk Public και το συνοδευτικό ακουστικό υλικό σε ψηφιακή μορφή μέσω του εξειδικευμένου site italk.public.gr.

Συγκεκριμένα οι κάτοχοι των νέων βιβλίων της Linguaphone θα έχουν τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να μάθουν επτά γλώσσες (Aγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Ελληνικά) με τον πιο σύγχρονο τρόπο «κατεβάζοντας» μέσα από το italk.public.gr το σχετικό υλικό, το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε συσκευή (τηλέφωνο, tablet, mp3 player, laptop).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιθυμητή γλώσσα, το αντίστοιχο βιβλίο και να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  • Είσοδος στο italk.public.gr
  • Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στην ειδική καρτέλα στο πίσω μέρος του εξωφύλλου του βιβλίου, πληκτρολογείς τον κωδικό στο σχετικό πεδίο και κατεβάζεις το ακουστικό υλικό.
  • Κλικ στο αρχείο που εμφανίζεται για να ξεκινήσει το download και… καλή αρχή!

Είτε, λοιπόν, θες να προετοιμαστείς για το επόμενο ταξίδι είτε να ενισχύσεις το βιογραφικό σου ή απλώς να κάνεις κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, επισκέψου ένα από τα 54 καταστήματα Public ή το public.gr.

Μια δοκιμασμένη μέθοδος με μοντέρνα εφαρμογή, αποκλειστικά για τους φίλους του Public!

#Ανυπομονείς για ξένες γλώσσες; Έλα στo Public!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή