Απάντηση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Διπλωματίας για τον Τομ Χανκς

Απάντηση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Διπλωματίας για τον Τομ Χανκς

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θύμα εξαπάτησης» δηλώνει το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας απαντώντας στα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του διάσημου ηθοποιού Τομ Χανκς σε εκδήλωσή του.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η είσοδος στην εκδήλωση είχε εξαγγελθεί ότι είναι δωρεάν και όχι επί χρήμασι όπως εσφαλμένα δημοσιεύτηκε».

Παράλληλα, το Ιδρυμα συμπληρώνει ότι «διεξάγεται έρευνα με τις ελληνικές αρχές για να διαπιστωθεί αν ο οργανισμός και συγκεκριμένα η εκπρόσωπός του κυρία Άντα Ηλιοπούλου έπεσε θύμα εξαπάτησης από δήθεν εκπρόσωπο του κυρίου Χανκς, καθώς επίσης και κατά πόσον τα έγγραφα που ο οργανισμός έχει στη διάθεσή του είναι αυθεντικά ή όχι».

Σημειώνεται ότι η είδηση περί συμμετοχή του Τομ Χανκς προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ίδιου του ηθοποιού όσο και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο Twitter ενημέρωναν τον κόσμο ότι πρόκειται περί «απάτης» επισημαίνοντας πως ο Χανκς δεν έχει ενημερωθεί και δεν πρόκειται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή