Σαμουράι… Σπανούλης και χορευτής… Καλάθης στο διαφημιστικό σποτ της Euroleague

Σαμουράι… Σπανούλης και χορευτής… Καλάθης στο διαφημιστικό σποτ της Euroleague

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τη φετινή σεζόν η Euroleague πρωτοτυπεί με το promo video της, η οποία ανοίγει την αυλαία της την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο τίτλος του διαφημιστικού σποτ της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι «duel» (μονομαχία), στην οποία «μονομαχούν» δύο θρυλικές μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Τζο Αρλάουκας, θέλοντας να δώσουν τέλος στη διαφωνία δύο θαμώνων ενός μπαρ για το ποιος είναι καλύτερος.

Όντας αμφότεροι στο τιμόνι κορυφαίων ρόστερ, οι δύο παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές παρουσιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο τους αστέρες των ομάδων τους, τους stars δηλαδή της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης, καθώς και τις εντυπωσιακές μοναδικές ικανότητες τους.

Από το ρόστερ του πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού ξεχωρίζει ο σαμουράι… Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος φτιάχνει σε δευτερόλεπτα μία φρουτοσαλάτα, έχοντας τεμαχίσει με λιγοστές κινήσεις μία σειρά φρούτων με την κατάνα του.

Ο άλλος Έλληνας διεθνής που εμφανίζεται στο σποτ είναι ο χορευτής… Νικ Καλάθης, ο οποίος παρουσιάζει μία συγχρονισμένη χορογραφία με τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Αρλάουκας, Ρέι ΜακΚάλουμ και Νάντο Ντε Κολό.

Στο σποτ εμφανίζεται ένας εκπρόσωπος από κάθε μία από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή