Καταδίωξη από την Αττική Οδό έως το προαύλιο της Βουλής

Καταδίωξη από την Αττική Οδό έως το προαύλιο της Βουλής

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mεθυσμένος οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του στο προαύλιο της βουλής, μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 00:45 στην Αττική Οδό. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενημέρωσαν την τροχαία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το όχημα στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στη θέα των αστυνομικών, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη Λεωφόρο Κηφισιάς, όπου εκτυλίχθηκε καταδίωξη.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 59 ετών έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη και προσέκρουσε σε κολωνάκια. Ωστόσο, συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του καταλήγοντας στο προαύλιο της βουλής οπού και περικυκλώθηκε από αστυνομικούς που τον ακινητοποίησαν.

Ο άντρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και το πρωί αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα όπου θα του ασκηθούν διώξεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή