Η ιστορία της δολοφονίας της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η ιστορία της δολοφονίας της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ γίνεται τηλεοπτική σειρά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία της δολοφονίας της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, θα γίνει τηλεοπτική σειρά, μήνες μετά την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη του δολοφόνου της, Δανού εφευρέτη Πίτερ Μάντσεν.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς με τίτλο «The Investigation»θα υπογράφει ο Τομπίας Λίντχομ, ένας από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης δανέζικης τηλεοπτικής σειράς «Borgen».

Ο Λίντχολμ ανέφερε σε δελτίο τύπου στο οποίο αναγγέλλεται η τηλεοπτική σειρά ότι ο Μάντσεν «δεν θα συμπεριληφθεί ποτέ στη σειρά» και ότι θα επικεντρωθεί κυρίως στο θύμα, τους συγγενείς και τους φίλους της και στην έρευνα της αστυνομίας στην υπόθεση δολοφονίας της Κιμ Βαλ.

Επίσης δήλωσε ότι έχει ως στόχο «να κάνει μια σειρά εγκλήματος από την οποία θα αφαιρεθούν όλα τα πολύχρωμα πράγματα και η οποία θα απεικονίζει την πραγματικότητα και τα γεγονότα με ψυχραιμία και ακρίβεια», σύμφωνα με τον «The Guardian». 

Πηγή: ΑΠΕ, THE GUARDIAN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή