Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα στην κομματική γραμμή δηλώνει ότι θα πάει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στην περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών έρθει για ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

«Την άποψή μου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Παπαχριστόπουλος και συνέχισε: «θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσω θα παραδώσω την έδρα μου».

«Δεν θα ρίξω ούτε σταγόνα λάδι στον μύλο της διαπλοκής. Γνωρίζω ποιοι δίνουν αγώνα για να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη ημέρα εκλογές», πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης».

Ακόμα, πρόσθεσε ότι δεν έχει κάνει χρήση βουλευτικών προνομίων και τονίζει ότι όταν θα έρθει η ώρα, θα δώσει τα 3.500 της βουλευτικής του αποζημίωσης στη «Σχεδία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή