Στη Μόσχα, στο τέλος του μήνα, ο Π. Καμμένος

Στη Μόσχα, στο τέλος του μήνα, ο Π. Καμμένος

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει στις 29 Οκτωβρίου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί χθες, τουιτάροντας σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας. Η επίσκεψη του κ. Καμμένου στη Ρωσική Ομοσπονδία είναι ενδιαφέρουσα λόγω της χρονικής συγκυρίας, καθώς θα πραγματοποιηθεί σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή του υπουργού Εθνικής Αμυνας από την Ουάσιγκτον και περίπου ένα μήνα πριν από τη μετάβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα militaire.gr, το δημοσίευμα της οποίας χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος για να αναγγείλει την επίσκεψή του στη Μόσχα, η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμυνας θα περιλαμβάνει και επαφές σχετικά με το στενά εννοούμενο αντικείμενο ενασχόλησης του κ. Καμμένου.

Οπως αναφέρει, οι Ενοπλες Δυνάμεις διαθέτουν κάποια οπλικά συστήματα ρωσικής κατασκευής τα οποία χρήζουν συντήρησης. Επί τούτου, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια κάποιες συζητήσεις σε αμιγώς τεχνικό επίπεδο για ορισμένες χαμηλού κόστους παρεμβάσεις που αφορούν τα πυραυλικά συστήματα S-300, τα οποία συμπληρώνουν περισσότερα από 20 χρόνια στάθμευσης σε ελληνικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι ο κ. Καμμένος ήταν από τους πρώτους υπουργούς της κυβέρνησης που επισκέφθηκαν τη Μόσχα τον Απρίλιο του 2015, λίγες ημέρες μετά την τότε μετάβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρωτεύουσα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή